Spring til indhold

Månekrystallen

VI GØR OPMÆRKSOM PÅ AT VI I ØJEBLIKKET KAN VÆRE SVÆRE AT TRÆFFE PÅ TELEFONEN, SÅ SEND OS EN MAIL ISTEDET.

MVH.
MÅNEKRYSTALLEN

Vi har desværre ikke fået hele vores lager, op og ligge på hjemmesiden endnu, som derfor kun indeholder et mindre udvalg af vores varer.
Så skulle du mangle noget du ikke kan finde her på siden, er du meget velkommen til at kontakte os, enten via mail til itkrystallen@gmail.com eller på tlf.: 40963612 imellem Kl. 12:00 og 17:00.
Skulle telefonen været slukket når du ringer, skal du bare prøve igen senere.

Vi forhandler sten og krystaller i høje kvaliteter og vi gør det så vidt muligt efter “Hvad du ser er hvad du køber” princippet. Vi forhandler selvfølgelig ægte krystaller og mineraler, som kommer i mange afskygninger, som f.eks. krystal grotter, krystal stykker, krystal klynger, krystal spidser, krystal stave, krystal kugler og de mere unikke krystaler til samlinger, som oftest kommer på en fod.
Vi sælger også lommesten, som er poleret eller tromlet krystaller og mineraler, der giver stenene en blank og glat overflade.

Nogle krystaller og mineraler kommer også i forskellige farver og behandlinger, som er med til at ændre deres udseende. F.Eks. er en varmebehandlet Ametyst blevet til en gul-brun krystal, som har fået navnet Brændt Citrin, som ikke må forveksles med de ægte Citriner, som er nøjsomt bagt af Moderjord i meget lang tid. Ægte Citriner er en mere sjælden sten end f.eks. Ametyst og Rosa quarthz. Nogle sten og krystaller er coated med forskellige metaller og er der efter brændt, for at ændre deres udseende. Disse menneskeskabte typer af sten sælger vi som pyntesten, og vi vil så vidt det er muligt, gøre opmærksom på hvilken behandling stenene har fået. Vi kan desværer ikke vide alt og tager derfor heller ikke ansvar for om alle oplysninger på siden er korrekte.