Spring til indhold

Handelsbetingelser.

HANDELSBETINGELSER HOS ITKRYSTALLEN

Generelle oplysninger

Alle billeder på siden er vejledende, og ikke en garanti for størrelse,farve og udseende.
Vi bestræber os så vidt det er muligt og i det omfang vi finder det nødvendigt, at leverer den vare som kunden ser på billedet af varen.
Ved varebeskrivelsen vil det som regel fremgå, hvis billeder af en vare kun er vejledende, og man derfor ikke kan forventet at købe det man ser på billedet.
Alle mål og vægt angivelser er kun vejlende værdier, da vi ikke besidder måle og veje udstyr der kan anses for at være nøjagtige.

Månekrystallen.dk er drevet af:

itkrystallen
Nyrupvej 10
4262 Sandved
CVR nr.: 40953612
Telefon: 40963612
E-mail: itkrystallen@gmail.com
Bank Nykredit Reg.: 8117 Konto: 1332397

ANSVARSFRASKRIVNING

Itkrystallen tager ikke ansvar for kundens brug af de levere varer. Det er helt og holdent kundens ansvar at bruge varene lovligt og forsvarligt.
Itkrystallen tager ikke ansvar for varer der er leveret til kunden. Det er helt og holdent kundens ansvar at opbevare varene forsvarligt. F.Eks. tager Itkrystallen ikke ansvar for skader på personer eller dyr, der har suttet,tygget på, slugt eller på anden måde indtaget sten eller mineraler. Sten og mineraler kan være meget skarpe genstande og skal derfor behandles og opbevares med omtanke og respekt.

BETALING

itkrystallen modtager betaling med MobilePay og direkte Bankoverførelse. Varen afsendes, når vi har modtaget og registeret betaling for varen. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms.

LEVERING

itkrystallen tilstræber at afsende ordre iløbet af 1-2 hverdage.
Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 55 kr. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen medmindre andet er aftalt.
Vi leverer ikke til udlandet (gælder også Færøerne og Grønland).
Dine varer kan sendes med PostNord, DAO, eller GLS.
OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, vil din pakke blive flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.
Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-3 hverdage efter bestillingen.
For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. itkrystallen vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.
Læs mere om din reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten, skal varen sendes til:
itkrystallen
Nyrupvej 10
4262 Sandved
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg.nr. og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Oplysningerne kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Returret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.
Perioden regnes fra den dag;

 • Hvor du modtager ordren.
 • Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
 • Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer, der består af flere partier/dele.
 • Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.
  Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
  Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på itkrystallen@gmail.com. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde den vedlagte Returseddel og sende varen til:
  itkrystallen
  Nyrupvej 10
  4262 Sandved

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

 • Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
 • Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.
 • Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
 • Varer, hvor plomberingen er brudt.
 • Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.
 • Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.
 • Varer der er hjemtaget på kundens ønske om en særlig varer.
 • Aftaler indgået på offentlig auktion.
 • Varer, der forringes eller forældes hurtigt.

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Når du returnerer, er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen i pakken. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores Fortrydelsesformular.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.
Vi modtager kun pakker, som sendes eller leveres direkte til adressen.
Du kan aflevere varen personligt på adressen, efter forudgående aftale.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes varene uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget varene retur, efter din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten.
Tilbagebetaling gennemføres til det kontonummer du har oplyst til os på vores Fortrydelsesformular.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
Varer der er hjemtaget på kundens ønske om en særlig vare, er ikke omfattet af fortrydelsesretten og bliver derfor ikke refunderet.

Klagemuligheder

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Indehaver Andreas Nielsen på itkrystallen@gmail.com. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: itkrystallen@gmail.com